Om BIMU

Virksomheden bag BIMU, Kuatechs, blev stiftet i 2015. Kuatechs blev født ud fra en ambition om at skabe teknologiske produkter, der er letanvendelige, men samtidig forbedrer livskvaliteten for brugerne ved at gøre små hverdagsting nemmere.

Af denne tanke opstod BIMU, som er virksomhedens første produkt, hvis formål er at modvirke de problemstillinger, der forekommer i trafikken gennem øget mobilbrug blandt cyklister. Cyklister, særligt unge mellem 18-35 år, bruger mobilen i trafikken. Den udvikling er kun stigende, hvor et øjebliks uopmærksomhed, særligt i storbyernes intensive trafik, kan ændre livet for alle trafikanter.
 
BIMU er et alternativ, hvor cyklister, fremfor at skulle hive mobilen op af lommen, i stedet kan navigere musik og opkald direkte fra cykelstyret ved brug af kun én finger. Snarere end at udskamme cyklister for at anvende mobilen, tror Kuatechs på, at cyklister, hvis de får et smartere alternativ, selvfølgelig vil vælge den løsning, der er til fordel for alle trafikanter, hvis det samtidig betyder, at de ikke behøver at gå på kompromis med behovet for at være underholdt og forbundet med deres nærmeste. Dét sikrer BIMU.
 

Ved at købe en BIMU støtter du Kuatechs’ rejse for at skabe en mere sikker cykelkultur, til fordel for alle trafikanter, mens du samtidig er med på vores rejse om udvikle nyttige og smarte teknologiske produkter.